Inservice.nu


Storingservice.nl zocht een manier op zijn expertise betreft ‘services’ te delen met de buitenwereld. Hiervoor werd Inservice.nu in het leven geroepen. Een website vol met artikelen en interviews met partners, medewerkers en leveranciers van Storingservice.nl. Het logo en de huisstijl zijn in samenwerking met BUROPFO ontworpen en Blanco88 heeft gezorgd voor het ontwerp en de realisatie van de website.

De identiteit

Logo & Huisstijl

We zijn begonnen met de ontwikkeling van het logo en een daarbij passende huisstijl. Belangrijk was daarbij dat het logo een herkenbaar beeldmerk zou krijgen dat ook als los icoon zou kunnen dienen.

Online platform

Website

We hebben voor het ontwerp en de ontwikkeling van het ‘online platform’ gezorgd. De website is zo ingericht dat Storingservice.nl makkelijk artikelen kan plaatsen en aan elkaar kan koppelen. Daarnaast kunnen er advertenties geplaatst worden.

Online zichtbaar

Social Media

Om voor organische groei van Inservice.nu te komen is er veel aandacht voor sociale media. Zo is er uitgebreid stilgestaan bij de lancering en wordt er bij elk nieuw artikel op diverse sociale media gepost.